defacto_pan2020

Uppmaningen: Släck ljusen

Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

December är en extra branddrabbad månad och med anledning av det går polis och brandkår ut och uppmanar allmänheten att vara noggranna när de lämnar rum eller bostad där det varit levande ljus utan uppsikt. Se till att släcka efter dig och när det gäller värmeljus så är det viktig att inte ställa dessa för nära varandra då det kan leda till att de blir överhettade av varandra och fattar eld. Lämna heller aldrig barn eller husdjur hemma ensamma med levande ljus.

Sex åtalas för korruption kopplat till Statens fastighetsverk

Nyheter 2017 avslöjade kommuninvånaren Richard Lindwall korruption på Statens fastighetsverk kopplat till bland annat Rosersbergs slott. Nu har åtal väckts mot sex personer.

teatergrillen_helsida
happyhomes_50
connys_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh