center_pan21

Uppmaningen: Släck ljusen

Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

centrum_artikel

December är en extra branddrabbad månad och med anledning av det går polis och brandkår ut och uppmanar allmänheten att vara noggranna när de lämnar rum eller bostad där det varit levande ljus utan uppsikt. Se till att släcka efter dig och när det gäller värmeljus så är det viktig att inte ställa dessa för nära varandra då det kan leda till att de blir överhettade av varandra och fattar eld. Lämna heller aldrig barn eller husdjur hemma ensamma med levande ljus.

helsida_var2021

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

dack-helsida
defacto_helsida
julmarknad_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
mp_host_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

centrum_helsida2020
flygskola_helsida
oppethus_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_out
mp-outsider
oppethus_outsider
nrh
flygskolan_outsider
julmarknad_outsider