center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Uppmanar regeringen att satsa på E4:an

Region Stockholm anser att infrastruktursatsningarna behöver öka, bland annat för väg till och från Arlanda.

centrum_artikel

Region Stockholm vill att regeringens anslag till infrastruktur i Stockholms län ökar. Det gäller både väg- och kollektivtrafik. Detta med anledning av att det sker en befolkningsökning i länet samt att fler arbetar i Stockholm men bor i andra län.
– Vi anser också att det är nödvändigt att snabbt få fram klimatanpassningar med smarta investeringar, verka för ett mer transporteffektivt resande med mer kollektivtrafik, gång och cykel, säger Gustav Hemming (C), trafikregionråd, till Dagens Nyheter.

Bland satsningarna är breddning och kapacitetsförstärkning på E4:an Arlanda-Häggvik och Arlanda-Uppsala. Man vill också se en förbättrad tillgänglighet till Arlanda genom kollektivtrafik, ökad kapacitet på Ostkustbanan och bättre framkomlighet för buss.

2020_helsida
flygskola_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida
helsida_var2021
dack-helsida
happyhomes_sommar2020
oppethus_helsida
defacto_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

connys_helsida
julmarknad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider
nrh
flygskolan_outsider
oppethus_outsider
mp-outsider
connys
centrum_sommar_out
dack-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider