moderaterna_riksdag
Stig Selin, 76, var först att bli vaccinerad i Stockholms länFoto: Danish Saroee

Uppmanar alla att vaccinera sig

425 personer vaccinerades mot covid-19 på söndagen, när det är möjligt så uppmanas alla stockholmare att ta vaccinet.

Några utvalda särskilda boenden runt om i länet var först ut med att vaccinera äldre. Totalt var det 425 personer som vaccinerades i den första omgången.
– Starten av vaccinationen är en efterlängtad, glädjens, dag. Nu vidtar en omsorgsfull och ganska lång process för att successivt vaccinera alla vuxna invånare i Stockholmsregionen. Äldre som bor på särskilda boenden är först ut att få vaccin, och andra personer i riskgrupp som har sjukvård och stöd i det egna hemmet. Sedan fortsätter vi med andra riskgrupper och vårdpersonal. Om några månader blir det aktuellt att börja vaccinera allmänheten i stort, säger Anna Starbrink (L), Hälso- och sjukvårdsregionråd.

Starbrink uppmanar alla stockholmare och svenskar att vaccinera sig när det blir deras tur.
– Det är ett skydd för dig själv men också för andra omkring dig: anhöriga, kollegor och alla medmänniskor som du kanske inte känner – särskilt för dem i riskgrupp. Visa ansvar och solidaritet och ta vaccinet,

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

julmarknad_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida
dack-helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

jul2021
connys_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
centrum_helsida2020
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

dack-outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
valsta_jul_outsider
stationshusen_out
jul_outsider
julmarknad_outsider
nrh
connys