januari
Stig Selin, 76, var först att bli vaccinerad i Stockholms länFoto: Danish Saroee

Uppmanar alla att vaccinera sig

425 personer vaccinerades mot covid-19 på söndagen, när det är möjligt så uppmanas alla stockholmare att ta vaccinet.

centrum_artikel

Några utvalda särskilda boenden runt om i länet var först ut med att vaccinera äldre. Totalt var det 425 personer som vaccinerades i den första omgången.
– Starten av vaccinationen är en efterlängtad, glädjens, dag. Nu vidtar en omsorgsfull och ganska lång process för att successivt vaccinera alla vuxna invånare i Stockholmsregionen. Äldre som bor på särskilda boenden är först ut att få vaccin, och andra personer i riskgrupp som har sjukvård och stöd i det egna hemmet. Sedan fortsätter vi med andra riskgrupper och vårdpersonal. Om några månader blir det aktuellt att börja vaccinera allmänheten i stort, säger Anna Starbrink (L), Hälso- och sjukvårdsregionråd.

Starbrink uppmanar alla stockholmare och svenskar att vaccinera sig när det blir deras tur.
– Det är ett skydd för dig själv men också för andra omkring dig: anhöriga, kollegor och alla medmänniskor som du kanske inte känner – särskilt för dem i riskgrupp. Visa ansvar och solidaritet och ta vaccinet,

defacto_helsida
meko_helsida
prima_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
januari_helsida
coronapandemin

Minskning av covidfall på sjukhus

Notiser Regionen noterar en minskning av antalet covidsmittade i Stockholm: - Det är fortsatt många patienter med covid-19 som behöver sjukhusvård. Den minskning vi nu ser går sakta och vår förhoppning är att den ska fortsätta nedåt, men vi är förberedda på att sjukvårdsbehovet återigen kan öka, kommenterar hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

prima_outsider
moderat_outsider_jan
nrh
swedol_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider