defacto_pan2020
Upplands Motor i ArlandastadFoto: Street view

Upplands Motor blir Volvo Cars

14:e april kommer Upplands Motor i Arlandastad samt de resterande anläggningarna att byta namn till Volvo Cars.

centrum_artikel

märsta.nu har tidigare rapporterat om att Volvo Cars köpt upp Upplands Motor AB med anläggningar på några platser i Uppland, bland annat Arlandastad. Som en del av förberedelserna för att gå samman med Bra bil kommer Upplands Motor att bli Volvo Car Retail 14:e april:
– Vår resa tillsammans med Volvo Cars, Bra Bil, kunder och medansvariga har precis börjat och vi ser fram emot att fortsätta resan även under nytt namn. Vi ska fortsätta att sätta människan och service i centrum och gör vårt yttersta för att leverera framtidens kundupplevelse, säger Kent Jonsson VD på Upplands Motor.

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

2020_helsida
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
rentawreck_helsida
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

sigtunastad_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020

Hotellägaren: Vaccinet nödvändigt för att restriktioner ska hävas

Näringsliv Lotta Giesenfeld Boman hoppas att vaccinet ska rädda hennes hotell och branschen från vad hon kallar "coronahelvetet".

Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
moderaterna_sigtuna
speedy_vinter2020_outsider
nrh
connys
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider