defacto_pan2020
Foto: Märsta Syrianska FC

Upphaussad seriefinal i sjuan

Det stundar seriefinal i Division 7 på tisdag kväll mellan Märsta Syrianska FC och FC Arlanda2.

centrum_artikel

Bygdens lag har dominerat i sjuan. Märsta Syrianska FC toppar tabellen före FC Arlanda2. Rosersbergs IK2 är trea. På tisdagskvällen möts Märsta Syrianska och FC Arlanda2 på Midgårdsvallen. Ett derby som väntas locka storpublik. Matchen är ordentligt upphaussad i sociala medier. Det finns en viss rivalitet mellan lagen då det gått spelare främst från FC Arlanda till Märsta Syrianska FC.

Märsta Syrianska FC startade förra året av Anda Gunes och Suleyman Moro. Laget klev upp i sjuan direkt. Nu är man på god väg mot sexan, en derbyseger skulle fem poängs ledning inför hösten.

Avspark är 20.15.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

nrh
kcbygg_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider