defacto_pan
Foto: Märsta Syrianska FC

Upphaussad seriefinal i sjuan

Det stundar seriefinal i Division 7 på tisdag kväll mellan Märsta Syrianska FC och FC Arlanda2.

Bygdens lag har dominerat i sjuan. Märsta Syrianska FC toppar tabellen före FC Arlanda2. Rosersbergs IK2 är trea. På tisdagskvällen möts Märsta Syrianska och FC Arlanda2 på Midgårdsvallen. Ett derby som väntas locka storpublik. Matchen är ordentligt upphaussad i sociala medier. Det finns en viss rivalitet mellan lagen då det gått spelare främst från FC Arlanda till Märsta Syrianska FC.

Märsta Syrianska FC startade förra året av Anda Gunes och Suleyman Moro. Laget klev upp i sjuan direkt. Nu är man på god väg mot sexan, en derbyseger skulle fem poängs ledning inför hösten.

Avspark är 20.15.

happyhomes_2019

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

bonava_juli_hel
defacto_helsida
colorama_april2

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sommar
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

arlanda_golf_juli

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
bonava_juli_outsider
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys