centrum_panorama2020
Foto: Daniel Iskandar

Uppgifter: Upplopp på Migrationsverket

Enligt uppgifter till märsta.nu har det efter misstänkt coronautbrott uppstått ett upplopp bland förvartagna: - Två personer är gripna för misshandel, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Vid 13-tiden ska ett omfattande bråk ha uppstått på Migrationsverket i Märsta. Bakgrunden till det är enligt uppgift till märsta.nu att förvarantagna smittats med corona och andra i förvar vill inte vara nära dessa personer. Polisens ledningscentral meddelar att två personer gripits misstänkta för misshandel. Polis är kvar med patruller för att undersöka vad som har hänt uppger Towe Hägg för Polisens ledningscentral.

happy_homes_mars
centrum_helsida2020
2020_helsida
marina_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

speedy_helsida
ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.