defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Uppgång på bostadsmarknaden senaste året

Bostadsrätterna i kommunen har det senaste året ökat i pris med sju procent enligt Bjurfors: - Uppgången har drivits på av kapitalstarka kunder som blivit rikare efter börsrallyt, förväntningar om fortsatt lågt ränteläge och fortsatta prisökningar. Just nu råder stark optimism på bostadsmarknaden och det gynnar exklusiva bostäder, säger Fredrik Kullman, vd på Bjurfors Stockholm, till Mitt i Stockholm.

Åtta av länets kommuner visar negativ prisutveckling på bostadsrätter, men i Sigtuna och många andra kommuner har det varit en ökning från december förra året till november i år rapporterar Mitt i Stockholm. Priserna i Sigtuna kommun gick upp med sju procent men mest ökade priset i Vallentuna med 13 procent. Grannkommunerna Väsby och Bro hör till de åtta som har negativa siffror. När det gäller villapriserna har det varit stabilt hela året enligt Fredrik Kullman på Bjurfors.

speedy_helsida

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
marina_helsida
salong_elisabeth_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

happy_homes_mars
centrum_helsida2020
defacto_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

speedy_outsider
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh