moderaterna_riksdag

Uppåt för Norwegian i december

Norwegian uppger att deras trafik under december ökade kraftigt.

centrum_artikel

Norwegian som startat upp på Arlanda igen räknade in 930 000 resenärer i december, en del av dessa avser trafiken via Arlanda där Norwegian startat upp igen. Norwegian hade i snitt 48 plan i drift och 99,6 procent av de planerade flygningarna genomfördes.
– Jag är glad att vi lyckats bra med både planläggningen och destinationsplaneringen för december, jul- och nyårstrafiken inkluderad. Vi vet att den är mycket viktig för alla som flyger hem med oss till jul. Under denna jul- och nyårshelg planlade vi med hänsyn till en minskad efterfrågan och därför är kabinfaktorn bra för december. Samtidigt märker vi förstås av effekten av Omikronviruset, de nationella och internationella regeringsbesluten och restriktionerna, säger Geir Karlsen, koncernchef för Norwegian.

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Näringsliv Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

mod_helsida
handbollsskola
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
coronakrisen

SAS ökade trafik med 300 procent

Näringsliv SAS såg en kraftig ökning av resenärer under november: - Vi har sett en gradvis ökning av efterfrågan under de senaste månaderna i takt med att reserestriktioner har hävts, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
moderat_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out