arlandagolf_pan_aug
Foto: Pressbild

Uppåt för bostadspriserna

Priserna på bostäder gick upp under maj enligt de senaste siffrorna från Newsworthy.

marstakalaset_artikel

Både priserna på bostadsrätter och villor ökar i Sigtuna kommun den senaste månaden. Bostadsrätterna steg med tre procent och villapriserna med två procent. Dock såldes färre bostadsrätter än förra året. 136 bostadsrätter såldes mellan mars-maj i år vilket är tio färre än förra året, snittpriset låg på 1,8 miljoner kronor.

Fler villor såldes i år jämfört med förra året, 73 villor såldes mellan mars-maj, att jämföra med 66 stycken 2017. Snittpriset för en villa i kommunen var 4,5 miljoner kronor. Uppgången på bostadsmarknaden är generell över hela länet, tre procent ökade både villa och bostadsrättspriserna med i Stockholms län.

ica_valsta_choklad

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sommar_centrum
colorama_april2
defacto_helsida
kontor_thaifong
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

marstakalas_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

arlanda_golf_juli
colorama_april
defacto_outsider
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar