centrum_host
Foto: Pressbild

Uppåt för bostadspriserna

Priserna på bostäder gick upp under maj enligt de senaste siffrorna från Newsworthy.

Både priserna på bostadsrätter och villor ökar i Sigtuna kommun den senaste månaden. Bostadsrätterna steg med tre procent och villapriserna med två procent. Dock såldes färre bostadsrätter än förra året. 136 bostadsrätter såldes mellan mars-maj i år vilket är tio färre än förra året, snittpriset låg på 1,8 miljoner kronor.

Fler villor såldes i år jämfört med förra året, 73 villor såldes mellan mars-maj, att jämföra med 66 stycken 2017. Snittpriset för en villa i kommunen var 4,5 miljoner kronor. Uppgången på bostadsmarknaden är generell över hela länet, tre procent ökade både villa och bostadsrättspriserna med i Stockholms län.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019

Askerson: Lögnaktigt utspel om social dumpning

Politik Kommunalrådet i Kramfors, Jan Sahlén (S), har orsakat stor uppståndelse inom stockholmspolitiken sedan han anklagat stockholmskommuner för social dumpning: - Det är ett lögnaktig utspel med en felaktig bildsättning av det arbete som görs på integrationsområdet i Sigtuna kommun, kontrar Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

sigtunavatten_standard
fme_oktober
ica_oktober

Lappade bilar på omskyltad pendlarparkering

Nyheter I somras gjorde Sigtuna om parkeringsbestämmelserna i Rosersberg, det har resulterat i flera lappade bilar om dagen: - Man har satt dit en skylt men markeringarna i vägen är kvar, säger en pendlarparkerare till märsta.nu

Klart med ny höjning av SL-kortet

Notiser Priset på SL-kortet högs efter nyår med 40 kronor: - Vi måste skaffa oss muskler för att möta sämre tider och kunna fortsätta med det framtidsbygge som vi är mitt inne i, säger regiontrafikrådet Kristoffer Tamsons (M) till Svenska Dagbladet.

defacto_outsider
connys
colorama_april2
nrh