centrum_jul_panorama
Foto: Pressbild

Uppåt för bostadspriserna

Priserna på bostäder gick upp under maj enligt de senaste siffrorna från Newsworthy.

centrum_jul_artikel

Både priserna på bostadsrätter och villor ökar i Sigtuna kommun den senaste månaden. Bostadsrätterna steg med tre procent och villapriserna med två procent. Dock såldes färre bostadsrätter än förra året. 136 bostadsrätter såldes mellan mars-maj i år vilket är tio färre än förra året, snittpriset låg på 1,8 miljoner kronor.

Fler villor såldes i år jämfört med förra året, 73 villor såldes mellan mars-maj, att jämföra med 66 stycken 2017. Snittpriset för en villa i kommunen var 4,5 miljoner kronor. Uppgången på bostadsmarknaden är generell över hela länet, tre procent ökade både villa och bostadsrättspriserna med i Stockholms län.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
fme_oktober
happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

tp_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

julbord_helsida
greeknighthelsida
connys
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
colorama_april2
julbord
tp_outsider
greeknight_outsider