defacto_pan2020
Foto: United Airlines

United drar tillbaka Arlandarutterna

United Airlines som skulle starta igång med flighter mellan New York Arlanda ställer in på grund av hård konkurrens på sträckan.

Sajten Aviation24 rapporterar att United ställer in ett antal av sina planerade rutter i sommar, bland annat på grund av kapacitetsbrist då man har inte fått tillgång till hela sin flygflotta av säkerhetsskäl där ett antal plan väntar på godkännande att få lyfta. Arlanda-Newmark, NY, ställs in. Enligt sajten beror det på hård konkurrens på sträckan, satsningen som skulle starta i juni blir inte av alls. Flera flygbolag trafikerar Arlanda-New York, däribland SAS.

liber_helsida
logistik_sigtuna_helsida
connys_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

defacto_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

helsida
nationaldag_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

mp_helsida_april
2020_helsida
retro_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

retro_outsider
mp_outsider2022
logistik_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nationaldag_out