midsommar
Håkan Persson, Skånela, Harry Kaipainen, Bollstanäs, och Jörgen Blomqvist, Rosersbergs IKFoto: Pressbild

Unikt trepartssamarbete inom handbollen

Skånela IF, Rosersbergs IK och Bollstanäs SK har tecknat ett samarbete som man kallar för unikt i sporten: - Gemensamt för oss alla tre föreningar är att vi vill ha fler som upptäcker vår härliga sport och spelar handboll med oss, skriver föreningarna i ett gemensamt uttalande.

Skånela, Rosersberg och Bollstanäs tecknar ett unikt trepartssamarbete i syfte att få fler barn och ungdomar att börja spela handboll och för att få fler att upptäcka sporten. Alla tre föreningarna bedriver handboll även om Bollstanäs mer är känd för sin fotboll.

I samarbetet kommer de att ha en gemensam satsning på handbollsskola och barnhandbollen. Föreningarna kommer att ha kontinuerliga dialoger om gemensamma träningar, stötta varandra i matcher och byta ledarerfarenheter bland annat. Samarbetet kommer att stärka föreningarna både på bredden och på toppen. RIK och Bollstanäs ser fram emot att samarbeta med en så pass etablerad klubb som Skånela.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

februari
brf_englamarken
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

vuxenutbildning2
sap_valet2018
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

connys
objekt3
val2018
nfc_vinter
vuxentutbildning
forskontor
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
objekt4
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
objekt2
standard_ridskola
veterankraft_standard
sap_outsider