defacto_pan
Håkan Persson, Skånela, Harry Kaipainen, Bollstanäs, och Jörgen Blomqvist, Rosersbergs IKFoto: Pressbild

Unikt trepartssamarbete inom handbollen

Skånela IF, Rosersbergs IK och Bollstanäs SK har tecknat ett samarbete som man kallar för unikt i sporten: - Gemensamt för oss alla tre föreningar är att vi vill ha fler som upptäcker vår härliga sport och spelar handboll med oss, skriver föreningarna i ett gemensamt uttalande.

Skånela, Rosersberg och Bollstanäs tecknar ett unikt trepartssamarbete i syfte att få fler barn och ungdomar att börja spela handboll och för att få fler att upptäcka sporten. Alla tre föreningarna bedriver handboll även om Bollstanäs mer är känd för sin fotboll.

I samarbetet kommer de att ha en gemensam satsning på handbollsskola och barnhandbollen. Föreningarna kommer att ha kontinuerliga dialoger om gemensamma träningar, stötta varandra i matcher och byta ledarerfarenheter bland annat. Samarbetet kommer att stärka föreningarna både på bredden och på toppen. RIK och Bollstanäs ser fram emot att samarbeta med en så pass etablerad klubb som Skånela.

happy_homes_juli
defacto_host2018

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

hostlov_sigtuna
centrumbanner
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

connys
sigtunavatten_standard
sbrf_sep
komvuxq3_4
objekt4
nrh_sigtuna
objekt3
sportfiske_banner
outsider
objekt2