arlandagk_panorama
Håkan Persson, Skånela, Harry Kaipainen, Bollstanäs, och Jörgen Blomqvist, Rosersbergs IKFoto: Pressbild

Unikt trepartssamarbete inom handbollen

Skånela IF, Rosersbergs IK och Bollstanäs SK har tecknat ett samarbete som man kallar för unikt i sporten: - Gemensamt för oss alla tre föreningar är att vi vill ha fler som upptäcker vår härliga sport och spelar handboll med oss, skriver föreningarna i ett gemensamt uttalande.

rosta_sigtuna2

Skånela, Rosersberg och Bollstanäs tecknar ett unikt trepartssamarbete i syfte att få fler barn och ungdomar att börja spela handboll och för att få fler att upptäcka sporten. Alla tre föreningarna bedriver handboll även om Bollstanäs mer är känd för sin fotboll.

I samarbetet kommer de att ha en gemensam satsning på handbollsskola och barnhandbollen. Föreningarna kommer att ha kontinuerliga dialoger om gemensamma träningar, stötta varandra i matcher och byta ledarerfarenheter bland annat. Samarbetet kommer att stärka föreningarna både på bredden och på toppen. RIK och Bollstanäs ser fram emot att samarbeta med en så pass etablerad klubb som Skånela.

rosta_sigtuna2

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

oppning_helsida
varfest_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

nationaldag_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

nationaldag_helsida
moderaternamaj
v_eu_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

happyhomes_2019
eu_sap
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nationaldag_out
colorama_april
sh_oppet
ridskola2019_outsider
nrh
defacto_outsider
v_eu
mp_eu_outsider
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
oppning_outsider
connys
rosta_sigtuna
sh_bovard_out