center_pan21
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Ungdomsgäng inför rätta

Fyra ungdomar mellan 19-16 år ställdes på tisdagen inför rätten för anstiftan till misshandel och misshandel.

Två av ungdomarna ska enligt stämningsansökan vid Attunda tingsrätt ha förmått två av sina kamrater att misshandla en annan yngling på Västra Bangatan i september. De två som utförde misshandeln slog sitt offer i magen och ansiktet samt tog grepp om halsen. Målsäganden ådrog sig smärta, sårskada och blodvite. Åklagaren valde att driva ett allmänt åtal eftersom de inblandade är unga. Två vittnen såg händelsen och kallades in i samband med rättegången.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

centrum_helsida2020
mp_host_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
jul2021

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

julmarknad_helsida
valsta-jul_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

connys_helsida
dack-helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
mp-outsider
stationshusen_out
swedol_outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
jul_outsider
nrh
valsta_jul_outsider
dack-outsider