arlandagk_panorama
Vansinnesfärde slutade i korsningen Ragvaldsbovägen/PrästängsvägenFoto: Daniel Iskander
Det var en kolsyrepistol som användesFoto: polisen

Ungdomsgäng åtalas för vansinnesfärden och porscherånet

Förra veckan väcktes åtal mot de fyra ungdomarna för porscherånet och vansinnesfärden i Sigtuna.

banner_juni_artikel

29:e augusti rånades en man i Sigtuna på sin porsche genom pistolhot, gärningsmännen körde sedan direkt in i en annan bil i korsningen Ragvaldsbovägen/Prästängsvägen. Nu åtalas fyra ungdomar för rånet samt. De två som ansågs drivande i brottet åtalas också för smitning från trafikolycksplats och två åtalas för ringa narkotikabrott.

Polisen har gjort en rekonstruktion av rånet som visar att ett person gick in, höll upp ett vapen i garaget och tvingade ner målsäganden på marken. Vapnet har sedan visat sig vara en kolsyrepistol.

De två ungdomarna som misstänks utfört rånet plockades upp efter kollisionen av de två andra, efter fyra minuter kom de tillbaka och kändes då igen av vittnen som höll kvar dem tills polisen kom. De fyra misstänkta är mellan 21-17 år gamla, en av dem är folkbokförd i Märsta.

Uppdaterad kl. 18.28

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
fme_helsida
banner_juni_helsida
sbrf_helsida
defacto_helsida
colorama_april2
oppning_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

happyhomes_2019

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

nrh
sh_bovard_out
midsommar_valsta_outsider
oppning_outsider
sbrf_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
sh_oppet
colorama_april
connys