defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Ungdomsbråk i Valsta

Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Vid 16-tiden larmades polis till Valsta med anledning av ett bråk mellan två olika gäng. Efter bråket skingrades gängen men polispatruller lyckades få tag i bråkstakarna där det konstaterades att en person blödde näsblod. Ingen behövde dock uppsöka sjukhus. Polis har upprättat anmälan om misshandel, det är oklart hur många som är misstänkta enligt Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

julbanner2
fme_jul
sigtuna_funkis
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

happy_homes_juli
icavalsta_julbanner
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

defacto_host2018
lager_bilnet
sportfiskebanner2
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

nrh_lania
objekt4
connys
funkis_2
objekt3
objekt2
outsider
colorama_vinter
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
vanster_jul