centrum_host
Andi Günes och Sleyman Moro är två av grundarna till den nya föreningenFoto: Insändarbild

Ungdomar startar upp Märsta Syrianska FC

Märsta Syrianska startas upp av några ungdomar i kommunen: - Vi är ett gäng ungdomar som tagit tag i det här och tills seriestarten 2018 ska vi ha ett lag i Divison 8, så det är full fart framåt, säger Sleyman Moro, en av grundarna.

centrum_farsdag_artikel

Efter Valsta Syrianskas konkurs för några år sedan har några ungdomar i kommunen valt att starta Märsta Syrianska FC:
– Allt startades egentligen 2015 när Valsta Syrianska försattes i konkurs. Det lämnade ett tomrum hos oss alla då vi i princip varit engagerade i klubben sen barnsben. Efter det gick det mycket snack om eventuella nya klubbar och två år senare har vi tagit tag i det, säger Sleyman Moro, en av grundarna.

Till seriestarten 2018 ska man ha ett seniorlag i Division 8. Men man ska också engagera sig i sociala projekt där ungdomar kan komma till föreningen för att spela fotboll och komma tillrätta i samhället:
– Vår vision är att vi ska kunna erbjuda ungdomsfotboll och även damfotboll i framtiden. Märsta Syrianska FC är en klubb för alla och vi är jätte nöjda över den respons föreningen fått hittills och hoppas på att växa ännu mer.

greeknighthelsida
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
happyhomes_2019
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
connys
nrh
colorama_april2