centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Ungdomar rånades på mopeder

Två ungdomar rånades på sina mopeder i Sigtuna- i en timme: - De återlämnades till sina ägare vid 22.30-tiden, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Polis larmades till centrala Sigtuna vid 21.30-tiden på tisdagskvällen med anledning av att två ungdomar rånades på sina mopeder av två maskerade gärningsmän. Gärningsmännen kom även över en mobiltelefon. Polis sökte i Sigtuna en stund, bland annat med hundpatrull.
– Klockan 22.30 återlämnades mopederna, hur det har gått till vet jag inte, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

Polis har upprättat anmälan om rån som kvarstår trots att mopederna är tillbaka. Huruvida mobiltelefonen lämnades tillbaka är oklart.

sommarlov_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
kcbygg_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
marina_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

swedol_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
nrh
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider