arlandagk_panorama

Ungdomar kastade sten på bilar

Några ungdomar stod på Skansvägen i Rosersberg och kastade stenar på bilarna.

centrum_pask

Ungdomarna stod i korsningen Skansvägen/Norrsundavägen och kastade sten på bilar. Polis larmades till platsen och man lyckades identifiera de aktuella ungdomarna. Till sitt försvar sa ungdomarna att de kastade mot en skylt och inte visste att dom träffade bilar. Det är oklart om några fordon skadats av stenkastningen men polis har samtalat med föräldrarna uppger Polisen.

valsta_utveckling

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

logistik_utbildning
fme_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

colorama_april2
ica_pask

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

sigtunavatten_standard
centrum_pask_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

defacto_helsida
happyhomes_2019

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
colorama_april
sh_oppet
defacto_outsider
bonava_outsider
fme_outsider
sigtunavatten_outsider