bovard_sh

Ungdomar försökte stjäla moped

Påskfirandet i kommunen har gått lugnt till. Polisen har enbart upprättat en anmälan om skadegörelse på en moped.

Det var lugnt i kommunen under påskafton fram till förmiddagen på påskdagen. På påskafton vid 20.50 fick polis samtal om att några ungdomar försökte stjäla en moped på Tvärvägen i Märsta. När stöldförsöket misslyckades började man istället sparka på mopeden. Därefter lämnade ungdomarna platsen. En anmälan om skadegörelse upprättades.

moderaternamaj
happyhomes_2019
varfest_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

mp_eu
v_eu_helsida
bonava_maj_helsida

Nu avråds det från eldning igen

Notiser Brandkåren Attunda avråder från eldning igen efter några dagars torka: - Bedömningen är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster, uppger Brandkåren Attunda.

ica_valsta_choklad
oppning_helsida
colorama_april2

Så ska FN:s globala mål nås

Nyheter Sigtuna kommun tillsätter en Agenda 2030-beredning för att kommunen snabbare ska uppnå miljömålen: - Inrättandet av en politisk beredning förstärker det arbetet och säkerställer att det blir strategiskt fokus på Agenda 2030 i vår planering och i de beslut som tas, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

connys
sh_oppet
colorama_april
mp_eu_outsider
oppning_outsider
v_eu
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
nrh
bonava_maj_outsider