halloween_centrum

Unga MIK ett år äldre

Philip Alouch är kvar som tränare i Märsta IK ännu en säsong: - Vi är fortfarande väldigt unga och majoriteten av spelarna är tonåringar, berättar Philip Alouch.

centrum_artikel
Märsta IK spelade i Division 4 för första gången på många år under 2020. Det blev en mittenplacering trots en generationsväxling där stolen byttes ut och ersattes med ungdomar från de egna leden. Philip Alouch ledde laget istället för Kaj Eskelinen. Nu har Alouch Allan Arenas och Kaj Skola i sin tränarstab. Daniel Strandberg har flyttat och lämnar även uppdraget.
– Allan har stor erfarenhet från föreningslivet där han senast kommer från FC Arlanda där han varit både lagledare och ordförande bland annat. Han kommer att sköta allt som behövs runt omkring så att spelare, jag och mina assisterande kan kunna prestera så bra som möjligt, säger Philip till märsta.nu
Siktar högre 
Jari Rauhala fortsätter också som ledare i A-laget. MIK har dock inte klart med någon assisterande tränare utan det söker man aktivt efter. Alouch tror på en bra prestation i år, ungdomarna som förra året var relativt färska i seniorsammanhang är nu ett år äldre. Målet att hänga kvar i fyran uppnådde man.
– Denna säsong hoppas jag att vi kan ta nästa steg i tabellen och utmana där uppe. Vi spelade väldigt bra mot topplagen men var för ojämna. Kan vi skärpa till koncentrationen och balansen kommer det bli ett starkt år. Vi måste vara ödmjuka, aggressiva och jobba stenhårt, annars har vi ingen chans mot seniorer, fortsätter Philip.
mp_host_helsida
connys_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

bostad_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

RIK kan säkra avancemang

Fotboll Viktiga matcher i slutomgångarna. RIK kan säkra plats till Division 4 vid seger samtidigt som Märsta IK tar poäng mot Unik.

dack-helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

centrum_helsida2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

helsida_var2021
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
connys
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider