arlandagk_panorama

Förlust i toppmötet för MIK

Märsta IK förlorade toppmötet mot Enköping med 4-2 på lördagen.

centrum_pask

Enköping leder toppmötet mot Märsta på Midgårdsvallen med 1-0 efter mål i 27:e minuten. Serieledaren har haft stort spelövertag men ändå inte skapat så många vassa chanser. Märsta har stora problem med ett ordnat spel men fick ändå till en vass chans efter 23 minuter som ESK-målvakten kunde avstyra. Kort därefter kom alltså ledningsmålet.

Tolv minuter in i andra ökade ESK på. Man vann bollen högt på MIK:s planhalva och gick till attack. Boll i djupled in i straffområde, därefter inspel från vänster till höger där ESK-spelaren stöter in bollen i nättaket. Målvakten Victor Elfström försöker mana på sitt lag sista halvtimmen.

I 60:e minuten får MIK en frispark som Fredrik Lindberg trycker ner till vänster om målvakten. Frisparken orsakades av att ESK-målvakten rusade ut och missade bollen och sänkte märstaspelaren. Domaren ansåg att det räckte med gult kort.

I 66:e minuten komm 3-1 för ESK på en retur. Elfström klarar första skottet men fri på bortre står en ESK-spelare och lägger den i öppet mål. I 77:e kom 3-2 genom talangen Benjamin Suskic, född 2003. Märsta IK kämpar på och börjar få mer att säga till om när det återstår 10 minuter.

Allt mer Märsta på slutet. Anthony Jusu hade kvitteringschans men målvakten rusade ut och räddade till hörna. Kort därpå avgör ESK när MIK går för kvittering, misstänkt offside men målet blev godkänt. Därmed kopplar ESK grepp om serien och distanserar sig från trean Märsta.

Uppdaterad 16.00

fme_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

logistik_utbildning
colorama_april2

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

defacto_helsida
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

ica_pask
bonava_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

valsta_utveckling

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
valsta_utveckling_2