arlandagk_panorama

Förlust i toppmötet för MIK

Märsta IK förlorade toppmötet mot Enköping med 4-2 på lördagen.

banner_juni_artikel

Enköping leder toppmötet mot Märsta på Midgårdsvallen med 1-0 efter mål i 27:e minuten. Serieledaren har haft stort spelövertag men ändå inte skapat så många vassa chanser. Märsta har stora problem med ett ordnat spel men fick ändå till en vass chans efter 23 minuter som ESK-målvakten kunde avstyra. Kort därefter kom alltså ledningsmålet.

Tolv minuter in i andra ökade ESK på. Man vann bollen högt på MIK:s planhalva och gick till attack. Boll i djupled in i straffområde, därefter inspel från vänster till höger där ESK-spelaren stöter in bollen i nättaket. Målvakten Victor Elfström försöker mana på sitt lag sista halvtimmen.

I 60:e minuten får MIK en frispark som Fredrik Lindberg trycker ner till vänster om målvakten. Frisparken orsakades av att ESK-målvakten rusade ut och missade bollen och sänkte märstaspelaren. Domaren ansåg att det räckte med gult kort.

I 66:e minuten komm 3-1 för ESK på en retur. Elfström klarar första skottet men fri på bortre står en ESK-spelare och lägger den i öppet mål. I 77:e kom 3-2 genom talangen Benjamin Suskic, född 2003. Märsta IK kämpar på och börjar få mer att säga till om när det återstår 10 minuter.

Allt mer Märsta på slutet. Anthony Jusu hade kvitteringschans men målvakten rusade ut och räddade till hörna. Kort därpå avgör ESK när MIK går för kvittering, misstänkt offside men målet blev godkänt. Därmed kopplar ESK grepp om serien och distanserar sig från trean Märsta.

Uppdaterad 16.00

defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sigtunavatten_standard
fme_helsida
oppning_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

midsommar_valsta_helsida
banner_juni_helsida
sbrf_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

happyhomes_2019
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

colorama_april2
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sh_oppet
oppning_outsider
fme_outsider
nrh
connys
ridskola2019_outsider
colorama_april
midsommar_valsta_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
sbrf_outsider