defacto_pan2020
Milo Hanna

Arlanda föll i första matchen

Kungsängen besegrade FC Arlanda med 3-2 i första kvalmatchen.

fraga_liberalerna

Kungsängen har varit numret för stort i första halvlek mot FC Arlanda på Midgårdsvallen. Målvakten Milo Hanna har svarat för ett flertal kvalificerade räddningar och tack vare honom är det enbart 0-1 på resultattavlan. Arlanda är uddlöst och tappar mycket boll medan Kungsängen arbetar metodiskt och har tålamod.

Arlanda startade andra halvlek piggare och fick bättre fart på spelet. 1-1 kom i samband med en hörna som Maik Aslan var sist på. Men lyckan varade bara någon minut, direkt efter avspark kom Kungsängens andra mål genom ett välplacerat skott från 25 meter. Kungsängen gjorde även 3-1 på en hörna där en omarkerad spelare volleysköt in bollen förbi Milo Hanna. Arlanda ökade intensiteten sista tjugo minuterna och gick mer på kamp för att få in en reducering, den kom i 81:a minuten på en tilltrasslad situation i samband med en hörna. Målvakten gjorde först en kanonräddning men bollen gick ut till Aleksandar Iskandar som skickade in ett nytt inlägg som Mass Khan kunde styra in i mål. Matchen höll på i 98 minuter, det blev hetsigt och stressigt på övertid. Arlanda gick hårt för en kvittering men Kungsängen fredade sig.

Returen spelas om en vecka, 31/10, på Kungsängens IP. Arlanda behöver vinna med två mål för att gå vidare eller uddamålsseger från 4-3 och uppåt.

 

meko_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Skånela besegrade OV

Handboll Skånela ångar vidare i Damallsvenskan och vann på lördagen med 38-27 mot OV Helsingborg.

kkdk_helsida
herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela rivstartade mot Kärra och släppte sen aldrig taget om matchen. Till slut vann man med 33-22.

helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
manskold_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

MIK-ungdomar till landslagsläger

Fotboll Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

2020_helsida
nrh
kkdk_outsider
outsider
budget_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
meko_outsider
manskold_outsider
ridskola_2020_outsider