defacto_pan2020
Milo Hanna

Arlanda föll i första matchen

Kungsängen besegrade FC Arlanda med 3-2 i första kvalmatchen.

centrum_artikel

Kungsängen har varit numret för stort i första halvlek mot FC Arlanda på Midgårdsvallen. Målvakten Milo Hanna har svarat för ett flertal kvalificerade räddningar och tack vare honom är det enbart 0-1 på resultattavlan. Arlanda är uddlöst och tappar mycket boll medan Kungsängen arbetar metodiskt och har tålamod.

Arlanda startade andra halvlek piggare och fick bättre fart på spelet. 1-1 kom i samband med en hörna som Maik Aslan var sist på. Men lyckan varade bara någon minut, direkt efter avspark kom Kungsängens andra mål genom ett välplacerat skott från 25 meter. Kungsängen gjorde även 3-1 på en hörna där en omarkerad spelare volleysköt in bollen förbi Milo Hanna. Arlanda ökade intensiteten sista tjugo minuterna och gick mer på kamp för att få in en reducering, den kom i 81:a minuten på en tilltrasslad situation i samband med en hörna. Målvakten gjorde först en kanonräddning men bollen gick ut till Aleksandar Iskandar som skickade in ett nytt inlägg som Mass Khan kunde styra in i mål. Matchen höll på i 98 minuter, det blev hetsigt och stressigt på övertid. Arlanda gick hårt för en kvittering men Kungsängen fredade sig.

Returen spelas om en vecka, 31/10, på Kungsängens IP. Arlanda behöver vinna med två mål för att gå vidare eller uddamålsseger från 4-3 och uppåt.

 

dackskiftarna_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

sigtunastad_helsida
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

2020_helsida
centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
rentawreck_helsida
Moderaterna_helsida2021
defacto_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
dackskiftarna_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
rentawreck_outsider
moderaterna_sigtuna