liber_pan
Hannah Lohake och Elin Smeeton-Wilkinson tog emot priset av Företagarna i Sigtuna kommuns representant. Maria Bokström kunde inte närvaraFoto: Arlandagymnasiet

UF-elever fick stipendium

Tre elever på Arlandagymnasiet som drivit UF-företag mottog stipendium från Företagarna i Sigtuna kommun.

fraga_liberalerna

På grund av vårens coronapandemi flyttades utdelningen av stipendiet till starten av höstterminen. De tre eleverna Maria Bokström, Hannah Lohake och Elin Smeeton-Wilkinson Söderman som går i klass EK18, årskurs tre på Ekonomprogrammet. Eleverna drev We Leg och produkten de sålde var ridstrumpor med extravärme i huset.

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

manskold_helsida
speedy_vinter_helsida
kristina_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

defacto_helsida
budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

2020_helsida
connys_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

meko_helsida
julen_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
meko_outsider
budget_outsider
julen_outsider
speedy_vinter2020_outsider
kristina_outsider
manskold_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider