moderaterna_panorama
Hannah Lohake och Elin Smeeton-Wilkinson tog emot priset av Företagarna i Sigtuna kommuns representant. Maria Bokström kunde inte närvaraFoto: Arlandagymnasiet

UF-elever fick stipendium

Tre elever på Arlandagymnasiet som drivit UF-företag mottog stipendium från Företagarna i Sigtuna kommun.

På grund av vårens coronapandemi flyttades utdelningen av stipendiet till starten av höstterminen. De tre eleverna Maria Bokström, Hannah Lohake och Elin Smeeton-Wilkinson Söderman som går i klass EK18, årskurs tre på Ekonomprogrammet. Eleverna drev We Leg och produkten de sålde var ridstrumpor med extravärme i huset.

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

connys_helsida
liber_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

mp_helsida_april
marinan_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

centrum_sommar2022_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
mp_outsider2022
nrh
connys
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider