mote_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Två skånelalag i USM P18

Skånela IF har med två lag i Årets USM P18.

centrum_artikel

P18-kullen som Skånela har fått fram är historiskt bra, därför har Skånela i år två lag i USM. HIF SIF kommer spela med spelare födda 02 och Arlanda HK med spelare födda 03-05. Arlanda HK kommer även att arrangera en av grupperna i Vikingahallen där Sollentuna, Swithiod, HK Skövde och VästeråsIrsta kommer på besök. HIF SIF spelar i Trångsund mot Skogås, Lidingö, eRPing och Enköpings HF. USM spelas helgen 18-20 september om inte coronapandemin sätter stopp.

speedy_helsida
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_helsida2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

defacto_helsida
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta