arlandagk_panorama
Foto: Daniel Iskander

Två pinnar för Wings i måstematchen

Wings och Tumba möttes för sista gången i kvalserien och Wings knep två av tre poäng för är nu ensam tvåa i tabellen.

centrum_pask

Nacka blev omgångens vinnare i kvalet till Hockeyettan när man själva slog Bålsta i tisdags och sedan på onsdagen kunde se Tumba-Wings ta matchen till övertid vilket innebar att något av laget tappade poäng. Nu fick Wings med sig bonuspoängen och är ensam tvåa efter sju omgångar. Tre matcher återstår och det ska till ett smärre mirakel om Wings ska kunna rå på Nacka. Lagen ska förvisso mötas men det räcker med att Nacka tar två matcher till förlängning för att säkra avancemanget.

Wings satte matchens första mål efter 9.19 genom Simon Nilsson. Därefter vände Tumba på steken i andra innan Wings i power play kunde göra kvittera. Tidigt i tredje kom 3-2 för hemmalaget men Christian Landberg kvitterade och tog matchen till en mållös förlängning. Ludwig Björklund blev ende målskytt i straffdramat medan William Wildsing spikade igen och därmed hamnade två poäng i Märsta. Närmast väntar Rimbo borta för Wings på långfredagen, därefter tar man sig an Nacka på annandagen.

Målen
Nilsson, Björklund, Landberg, Björklund (avg straff)

centrum_pask_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

colorama_april2
logistik_utbildning

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

bonava_helsida
valsta_utveckling
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

defacto_helsida
fme_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

happyhomes_2019

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_standard
ridskola2019_outsider
sh_oppet
colorama_april
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider