sommar
Foto: Daniel Iskander

Två pinnar för Wings i måstematchen

Wings och Tumba möttes för sista gången i kvalserien och Wings knep två av tre poäng för är nu ensam tvåa i tabellen.

Nacka blev omgångens vinnare i kvalet till Hockeyettan när man själva slog Bålsta i tisdags och sedan på onsdagen kunde se Tumba-Wings ta matchen till övertid vilket innebar att något av laget tappade poäng. Nu fick Wings med sig bonuspoängen och är ensam tvåa efter sju omgångar. Tre matcher återstår och det ska till ett smärre mirakel om Wings ska kunna rå på Nacka. Lagen ska förvisso mötas men det räcker med att Nacka tar två matcher till förlängning för att säkra avancemanget.

Wings satte matchens första mål efter 9.19 genom Simon Nilsson. Därefter vände Tumba på steken i andra innan Wings i power play kunde göra kvittera. Tidigt i tredje kom 3-2 för hemmalaget men Christian Landberg kvitterade och tog matchen till en mållös förlängning. Ludwig Björklund blev ende målskytt i straffdramat medan William Wildsing spikade igen och därmed hamnade två poäng i Märsta. Närmast väntar Rimbo borta för Wings på långfredagen, därefter tar man sig an Nacka på annandagen.

Målen
Nilsson, Björklund, Landberg, Björklund (avg straff)

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sbrf_helsida
sommar_centrum

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

logistik_sigtuna
happyhomes_2019
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

colorama_april2
fme_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

connys
sbrf_outsider
colorama_april
nrh
fme_outsider
defacto_outsider
sportfiske_sommar