arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Två personer misshandlades i Valsta

Två personer misshandlades vid midnatt i Valsta och en person ska ha huggits med något vasst föremål enligt uppgift till märsta.nu

centrum_pask

Polis kallades vid två tillfällen till Valsta med anledning av misshandel, den första misshandeln skedde kring midnatt och den andra vid 02.30. I samband med den första misshandeln larmades polis gällande smällar i valstaområdet, poliserna hittade inga tecken som förklarade ljuden men däremot en skadad man. Han hade misshandlats av två okända maskerade gärningspersoner och fick skador som orsakats av ett tillhygge.

Mannen undersöktes av ambulans men behövde inte uppsöka sjukhus. Sökandet efter gärningsmännen gav inga resultat.

I samband med att polisen var i centrumområdet vid 2.40-tiden kom en man och berättade att han misshandlats tidigare. I samband med att han undersöktes av ambulanspersonal framkom att han funderade på att ta sitt liv, mannen fördes till sjukhus för vidare vård trots att han inte ville. Misshandel ska ha skett vid midnatt och en gärningsman ska ha slagit honom i huvudet och ansiktet enligt polisen.

 

centrum_pask_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

defacto_helsida
ica_pask

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

logistik_utbildning
colorama_april2

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

fme_helsida
happyhomes_2019

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

bonava_helsida
sigtunavatten_standard

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
fme_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
colorama_april
bonava_outsider