sommar
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Två personer misshandlades i Valsta

Två personer misshandlades vid midnatt i Valsta och en person ska ha huggits med något vasst föremål enligt uppgift till märsta.nu

Polis kallades vid två tillfällen till Valsta med anledning av misshandel, den första misshandeln skedde kring midnatt och den andra vid 02.30. I samband med den första misshandeln larmades polis gällande smällar i valstaområdet, poliserna hittade inga tecken som förklarade ljuden men däremot en skadad man. Han hade misshandlats av två okända maskerade gärningspersoner och fick skador som orsakats av ett tillhygge.

Mannen undersöktes av ambulans men behövde inte uppsöka sjukhus. Sökandet efter gärningsmännen gav inga resultat.

I samband med att polisen var i centrumområdet vid 2.40-tiden kom en man och berättade att han misshandlats tidigare. I samband med att han undersöktes av ambulanspersonal framkom att han funderade på att ta sitt liv, mannen fördes till sjukhus för vidare vård trots att han inte ville. Misshandel ska ha skett vid midnatt och en gärningsman ska ha slagit honom i huvudet och ansiktet enligt polisen.

 

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
colorama_april2

Märsta Port byter namn

Notiser Märsta Port i Tingvalladalen/Valstabacken blir ett minne blott då Kultur- och fritidsnämnden fattat beslut om nytt namn.

happyhomes_2019
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
bonava_juli_hel
sommar

uppdaterad Kraftig röklukt över Märsta

Blåljus Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

defacto_outsider
sportfiske_sommar
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
bonava_juli_outsider