moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

Två nya destinationer för SAS från Arlanda

SAS lanserade på fredagen nya linjer till Montenegro och Estland från Arlanda.

SAS har återstarta linjenätet och inför sommaren avser man möta efterfrågan med ett stort antal destinationer. Nya linjer har nu lagts till Tivat i Montenegro och Pärnu i Estland. Under våren blir det flighter till Warszawa sex dagar i veckan med start i maj och man kommer även lansera en linje till Toronto i Kandad med fyra avgångar i veckan.

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
2020_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022