defacto_pan

Två män häktades för Forsbymordet

Två nya personer har häktats misstänkta för mordet i Forsby utanför Odensala: - Nu är två personer häktade, de är på sannolika skäl misstänkta för mord och de är också på sannolika skäl misstänkta för brott mot griftefriden, säger Anne Sjöblom, kammaråklagare till SVT Uppsala.

Nyligen anhölls en man misstänkt för mordet i Forsby mellan Odensala och Knivsta, han släpptes dock och nu har två nya häktats rapporterar SVT Uppsala. De är på sannolika skäl misstänkta för mord och brott mot griftefriden. De två är släkt med varandra och de var även bekanta med den avlidne.

Kammaråklagare Arne Sjöblom är förtegen om den bevisning som finns och vad som lett fram till häktningen enligt SVT:
– Min uppfattning är att utredningsläget just nu är väldigt gott och bevisningen ser bra ut så här långt. Vi har fyra veckor på oss att försöka stärka de här misstankarna ännu mer så att vi kan komma fram till åtal.

Den som anhölls förra veckan är inte en av dem som häktats, men han är fortfarande aktuell i utredningen. Det kan bli aktuellt med fler frihetsberövanden.

Det var i mitten av februari som brandkår kallades till Forsby där det brann en bil och bråte. I samband med släckningen hittades kroppen. Enligt häktningsframställan kan mordet ha skett på annan plats. Polis har tidigare vädjat om vittnen som kan ha sett okända fordon på vägen mellan Märsta-Knivsta den aktuella natten.

fme_oktober
happyhomes_2019
ica_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

defacto_helsida
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
connys
nrh
defacto_outsider