bostadsformedling

Två män häktades för Forsbymordet

Två nya personer har häktats misstänkta för mordet i Forsby utanför Odensala: - Nu är två personer häktade, de är på sannolika skäl misstänkta för mord och de är också på sannolika skäl misstänkta för brott mot griftefriden, säger Anne Sjöblom, kammaråklagare till SVT Uppsala.

centrum_artikel

Nyligen anhölls en man misstänkt för mordet i Forsby mellan Odensala och Knivsta, han släpptes dock och nu har två nya häktats rapporterar SVT Uppsala. De är på sannolika skäl misstänkta för mord och brott mot griftefriden. De två är släkt med varandra och de var även bekanta med den avlidne.

Kammaråklagare Arne Sjöblom är förtegen om den bevisning som finns och vad som lett fram till häktningen enligt SVT:
– Min uppfattning är att utredningsläget just nu är väldigt gott och bevisningen ser bra ut så här långt. Vi har fyra veckor på oss att försöka stärka de här misstankarna ännu mer så att vi kan komma fram till åtal.

Den som anhölls förra veckan är inte en av dem som häktats, men han är fortfarande aktuell i utredningen. Det kan bli aktuellt med fler frihetsberövanden.

Det var i mitten av februari som brandkår kallades till Forsby där det brann en bil och bråte. I samband med släckningen hittades kroppen. Enligt häktningsframställan kan mordet ha skett på annan plats. Polis har tidigare vädjat om vittnen som kan ha sett okända fordon på vägen mellan Märsta-Knivsta den aktuella natten.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
studeravidare_helsida
sigtunahem_sokbostad
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
nrh
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider