defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Två män greps på Arlanda misstänkta för våldtäkt

Två män gres under söndagen på Arlanda misstänkta för grov våldtäkt i Göteborg.

Polis slog till mot en bil på Arlanda under söndagsförmiddagen, i den satt två personer misstänkta för grov våldtäkt i Göteborg skriver Aftonbladet. Våldtäkten ska enligt tidningen ha skett på lördagen och de greps på en av Arlandas parkeringar när de skulle lämna tillbaka en hyrbil. Omständigheterna kring brottet är knapphändiga då det råder förundersökningssekretess enligt Aftonbladet.

coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

defacto_helsida
happy_homes_mars
2020_helsida
ridskola2020_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

speedy_helsida
centrum_helsida2020

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

festspec_corona_helsida
nrh
marina_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider