centrum_panorama2020

Två låg på vägbanan-En fördes till sjukhus

Vid midnatt fick polis samtal om att två personer låg på Stationsgatan: - En av dem fördes till sjukhus med skador, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Allmänhet ringde polisen om att två personer låg på körbanan på Stationsgatan vid midnatt. Patrullen såg till att avlägsna en person till sitt hem, den andre hade skador som det är oklart hur de har orsakats. Denne fick föras till sjukhus med ambulans för att hantera skadorna och läkare får därefter återkomma till polisen om man misstänker att någon annan orsakat skadorna. Någon anmälan är inte upprättad i skrivande stund men det kan komma att ändras om polisen misstänker brott mot person.

centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
connys_helsida
happyhomes_2019
defacto_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

nrh
teatergrillen_outsider
connys