defacto_pan2020
Foto: Skärmdump/Facebook

Två häktas för inbrottet i containern

Två personer togs på bar gärning tidigare i veckan misstänkta för inbrott i en byggcontainer, nu har de häktats.

centrum_artikel

Kvällen 5:e augusti såg ett vittne hur två personer gjorde inbrott i en byggcontainer i Steninge slottsby, vittnet rusade fram och låste in tjuvarna, därefter larmade denne polisen som kom och grep tjuvarna misstänkta för stöld. Nu har tjuvarna häktats enligt lokalpolisområdeschef Emil Andersson.

speedy_helsida
sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
marina_helsida
connys_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
nrh