defacto_pan
Här hoppar Elliot 4.34m i stavhoppFoto: Insändarbild
Elliot etta på pallen två gångerFoto: Insändarbild

Två guld för Duvert på USM

Märstasonen Elliot Duvert tog två guld i helgens USM i Trollhättan.

marstakalaset_artikel

Landets främsta talanger inom friidrotten är denna helg i Trollhättan där USM går. Elliot Duvert inledde på fredagen med att sopa mattan i stavhoppet där han tog 4,23m med god marginal. I höjdhoppet på lördagen blev det inte bara guld utan han kom över två meter och mottog ett stort jubel från publiken. Elliot var själv något chockad och hade svårt att smälta in att han som 16-åring hoppat två meter i höjdhopp. Han har även möjlighet att tas ut till Ungdomsfinnkampen, besked kommer under veckan. Elliot är Sverigeetta för 16-åringar i höjdhopp och tvåa i stav. På söndagen ska han tävla i häck och spjut. Siktet är inställt på fler medaljer.

happyhomes_2019
sommar_centrum
defacto_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli
kontor_thaifong

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

marstakalas_helsida

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

colorama_april2
ica_valsta_choklad
sommar
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider