centrum_panorama2020
Här hoppar Elliot 4.34m i stavhoppFoto: Insändarbild
Elliot etta på pallen två gångerFoto: Insändarbild

Två guld för Duvert på USM

Märstasonen Elliot Duvert tog två guld i helgens USM i Trollhättan.

centrum_artikel

Landets främsta talanger inom friidrotten är denna helg i Trollhättan där USM går. Elliot Duvert inledde på fredagen med att sopa mattan i stavhoppet där han tog 4,23m med god marginal. I höjdhoppet på lördagen blev det inte bara guld utan han kom över två meter och mottog ett stort jubel från publiken. Elliot var själv något chockad och hade svårt att smälta in att han som 16-åring hoppat två meter i höjdhopp. Han har även möjlighet att tas ut till Ungdomsfinnkampen, besked kommer under veckan. Elliot är Sverigeetta för 16-åringar i höjdhopp och tvåa i stav. På söndagen ska han tävla i häck och spjut. Siktet är inställt på fler medaljer.

defacto_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

speedy_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh