centrum_host
Här hoppar Elliot 4.34m i stavhoppFoto: Insändarbild
Elliot etta på pallen två gångerFoto: Insändarbild

Två guld för Duvert på USM

Märstasonen Elliot Duvert tog två guld i helgens USM i Trollhättan.

Landets främsta talanger inom friidrotten är denna helg i Trollhättan där USM går. Elliot Duvert inledde på fredagen med att sopa mattan i stavhoppet där han tog 4,23m med god marginal. I höjdhoppet på lördagen blev det inte bara guld utan han kom över två meter och mottog ett stort jubel från publiken. Elliot var själv något chockad och hade svårt att smälta in att han som 16-åring hoppat två meter i höjdhopp. Han har även möjlighet att tas ut till Ungdomsfinnkampen, besked kommer under veckan. Elliot är Sverigeetta för 16-åringar i höjdhopp och tvåa i stav. På söndagen ska han tävla i häck och spjut. Siktet är inställt på fler medaljer.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

happyhomes_2019
dackskiftarna_helsida

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

greeknighthelsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

defacto_helsida
fme_oktober
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

nrh
colorama_april2
connys
defacto_outsider
greeknight_outsider