moderaterna_panorama
Här hoppar Elliot 4.34m i stavhoppFoto: Insändarbild
Elliot etta på pallen två gångerFoto: Insändarbild

Två guld för Duvert på USM

Märstasonen Elliot Duvert tog två guld i helgens USM i Trollhättan.

Landets främsta talanger inom friidrotten är denna helg i Trollhättan där USM går. Elliot Duvert inledde på fredagen med att sopa mattan i stavhoppet där han tog 4,23m med god marginal. I höjdhoppet på lördagen blev det inte bara guld utan han kom över två meter och mottog ett stort jubel från publiken. Elliot var själv något chockad och hade svårt att smälta in att han som 16-åring hoppat två meter i höjdhopp. Han har även möjlighet att tas ut till Ungdomsfinnkampen, besked kommer under veckan. Elliot är Sverigeetta för 16-åringar i höjdhopp och tvåa i stav. På söndagen ska han tävla i häck och spjut. Siktet är inställt på fler medaljer.

liber_helsida
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
marinan_helsida
2020_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
marina_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider