moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Två gripna för narkotikabrott

Två personer greps under natten efter att en bil ha stoppats misstänkta för narkotikabrott och våldsamt motstånd.

Polis stoppade en personbil vid 2.30-tiden i natt på Valstavägen. Två personer färdades i bilen och föraren luktade start av alkohol, polis lyckades dock inte få honom att blåsa i sållningsintrsumentet men man hittade även rullpapper i bilen som använda för att rulla narkotika och han fick följa med till stationen för provtagning och utredning gällande narkotikabrott. Passageraren kom att misstänkas för ringa narkotikabrott och våldsamt motstånd. Männen är 23 och 25 år gamla.

2020_helsida
marinan_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

connys_helsida
ewas_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
mp_outsider2022