januari
Foto: Jamshid Jamshidi

Två greps och vapen togs i beslag

Polisen meddelar att två personer anhållits misstänkta för grovt vapenbrott efter ett tillslag i Valsta.

centrum_artikel

Polisen genomförde som en del av Operation Gimle en insats på torsdagen i Valsta. Två personer greps och anhölls sedan misstänkta för grovt vapenbrott. Ett skjutvapen togs även i beslag.
– Vi har de senaste månaderna beslagtagit ett flertal vapen i insats Gimle. Till följd av insatsen ser vi nu en tydlig minskning av narkotikahanteringen, säger Martin Wallin, polisinsatschef för insats Gimle.

Enligt Wallin finns indikationer på att de kriminella nätverken i Märsta försvagats, man kommer från polisens sida att fortsätt insatsen under lång tid. Tidigare har polisen bekräftat att flera gripna som en del av Operation Gimle frisläppts i samband med häktningsförhandlingar.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
prima_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

happyhomes_sommar2020
meko_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

januari_helsida

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

ridskola2020_helsida
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider_jan
swedol_outsider
nrh
prima_outsider