center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Två greps i samband med bildelsstöld

Två personer greps under natten sedan de tagits på bar gärning i samban med en bildelsstöld i Märsta.

centrum_artikel

Det var vid 3-tiden i natt som polis larmades till Sätuna där två personer såg stjäla delar från en bil. Polis lyckades stoppa dem vid Märsta station där de hade delarna i bilen som de färdades i. De anhölls senare av jouråklagare misstänkta för stölden. Stölder av bildelar har förkommit frekvent i större delar av länet de senaste året.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
mp_host_helsida
bostad_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

connys_helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

dack-helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
bostad_outsider
swedol_outsider
dack-outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider