arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Två greps för penningtvättsbrott

Det var inte bara en person utan två som greps för penningtvättsbrott på Arlanda under förmiddagen och dagen.

centrum_pask

En man i 25-årsåldern greps under förmiddagen med 150 000 pund på Arlanda. Mannen är sedan tidigare känd av polisen och sitter hos polisen för utredning. Senare greps ännu en man som hade pengar på sig och i bagaget, rapporterar Aftonbladet.
– De greps med ungefär en halvtimmes mellanrum på olika ställen på flygplatsen. I nuläget vet vi inte om det finns någon koppling mellan männen eller om det var en slump, säger Stefan Färdigs vid Arlandapolisen till nyhetsbyrån TT enligt Aftonbladet.

sigtunavatten_standard

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

logistik_utbildning
centrum_pask_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

bonava_helsida
colorama_april2

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

defacto_helsida
ica_pask

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

fme_helsida
happyhomes_2019

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april
fme_outsider
sh_oppet
bonava_outsider