centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Två greps för penningtvättsbrott

Det var inte bara en person utan två som greps för penningtvättsbrott på Arlanda under förmiddagen och dagen.

centrum_artikel

En man i 25-årsåldern greps under förmiddagen med 150 000 pund på Arlanda. Mannen är sedan tidigare känd av polisen och sitter hos polisen för utredning. Senare greps ännu en man som hade pengar på sig och i bagaget, rapporterar Aftonbladet.
– De greps med ungefär en halvtimmes mellanrum på olika ställen på flygplatsen. I nuläget vet vi inte om det finns någon koppling mellan männen eller om det var en slump, säger Stefan Färdigs vid Arlandapolisen till nyhetsbyrån TT enligt Aftonbladet.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

sportlov_sigtuna

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

speedy_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_2019

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

connys_helsida
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider