centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Två greps efter stöld i Rosersberg

Två personer gjorde inbrott med ett arbetsfordon i Rosersberg under lördagskvällen.

defacto_jul_artikel

Polis larmades till Rosersberg sedan vaktbolag ringt om ett pågående inbrott hos ett företag. Gärningsmännen hade tagit sig in genom att köra in ett arbetsfordon i fasaden. De hade sedan stulit varor och lämnade. Polisen lyckades i sökinsatsen efter gärningspersonerna gripa två som misstänks för stölden.

defacto_jul
fme_oktober
greeknighthelsida

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

centrum_jul_helsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

trainingpartner_jobb_helsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

julbord_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
tp_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

trainingpartner_jobb_outsider
nrh
tp_outsider
greeknight_outsider
connys
julbord