defacto_pan2020
Foto: Skånela IF

Två förluster för Lucaus Kongo

Skånelaiten Lucau har spelat två matcher i VM för Kongo och på söndagen föll man stort mot regerande världsmästarna Danmark: - Det var inte lätt att vara målvakt, sa Lucau till Internationella Handbollsförbundets hemsida.

centrum_artikel

Förra veckan spelade Lucau i två matcher för Kongo mot Argentina och Danmark. Båda har slutat med nederlag, på söndagen föll man stort mot Danmark med 39-19:
– Danmark gjorde mål på många genombrott, det var inte lätt att spela som målvakt. Vi kämpade i 60 minuter, men det var inte vår dag, sa Lucau efter matchen till Internationella Handbollsförbundets hemsida.

Målet för Kongo är att besegra Bahrain så att man tar sig vidare från gruppen till nästa omgång. Kongo är VM-debutanter och nederlagstippat. Bahrain föll med 34-20 mot Danmark och 24-21 mot Argentina. Matchen mellan lagen spelas på tisdag klockan 19.00.

defacto_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

speedy_vinter_helsida
meko_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
meko_outsider