center_pan21
Foto: Skånela IF

Två förluster för Lucaus Kongo

Skånelaiten Lucau har spelat två matcher i VM för Kongo och på söndagen föll man stort mot regerande världsmästarna Danmark: - Det var inte lätt att vara målvakt, sa Lucau till Internationella Handbollsförbundets hemsida.

centrum_artikel

Förra veckan spelade Lucau i två matcher för Kongo mot Argentina och Danmark. Båda har slutat med nederlag, på söndagen föll man stort mot Danmark med 39-19:
– Danmark gjorde mål på många genombrott, det var inte lätt att spela som målvakt. Vi kämpade i 60 minuter, men det var inte vår dag, sa Lucau efter matchen till Internationella Handbollsförbundets hemsida.

Målet för Kongo är att besegra Bahrain så att man tar sig vidare från gruppen till nästa omgång. Kongo är VM-debutanter och nederlagstippat. Bahrain föll med 34-20 mot Danmark och 24-21 mot Argentina. Matchen mellan lagen spelas på tisdag klockan 19.00.

dack-helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

helsida_var2021
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

defacto_helsida
mp_host_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

julmarknad_helsida
connys_helsida
flygskola_helsida
oppethus_helsida
2020_helsida
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

flygskolan_outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
connys
nrh
dack-outsider
oppethus_outsider
centrum_sommar_out