panorama_centrum
Foto: Wings/Insändarbild

Två förlänger – Värvar från rivalen

Wings har värvat Gustav Erenius från rivalen Väsby, dessutom har två spelare förlängt sina kontrakt med märstalaget.

Adam Harrysson-Karlsson förlänger sitt avtal med Wings för kommande säsong. Han tror att Wings har något bra på gång och siktar på spel i Allettan efter nyår. Jesper Andersson har även han förlängt. Han anses vara en viktig pusselbit och trivs dessutom mycket bra i Wings.

Ny i laget är Gustav Erenius som spelat åtta matcher i Wings under 20-21 då han var utlånad från Altuna. Erenius har även fyra SHL-matcher på meritlistan. Den gångna säsongen var han i Väsby där laget spelade Allettan och kvalade till Allsvenskan.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

liber_helsida
ewas_helsida
marinan_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
marina_outsider
connys
ewas_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh