defacto_pan2020
Foto: UC

Två företag i kommunen begärs i konkurs

Förra veckan begärdes två företag i konkurs, de båda omsatte tillsammans cirka fem miljoner och hade sju anställda.

centrum_artikel

Coronakrisen börjar drabba kommunens företag, märsta.nu rapporterade förra veckan att konkurserna ökat kraftigt under början av 2021. Nu kommer nya siffror på två konkurser bara under föregående vecka. Det är Nordgren & Partners Logistics som begärs i konkurs tillsammans med Kristallina AB. De båda företagen hade sju anställda och omsatte 5 miljoner kronor enligt uppgift från Newsworthy.

ridskola2020_helsida
sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

2020_helsida
vardcentral_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider