defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Två fall av rattfylleri under lördagen

Polis upprättade två anmälningar gällande rattfylleri under lördagen.

centrum_artikel

Under lördagsförmiddagen genomfördes nykterhetskontroller utanför Systembolaget i Märsta. En bil stoppades för kontroll varpå föraren fick följa med för en kontroll sedan patrullen fattat misstanke om alkoholpåverkan.

Vid 19-tiden på kvällen var det dags för nästa ärende. En bil hade kört fast i snön och en man ville ha hjälp att komma loss. Han upplevdes dock som mycket berusad. Polispatrull tillkallades och mannen fick föras med för utredning.

2020_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider