moderaterna_panorama
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Två åtalas efter rymningsförsöket

Två män har åtalats för rymningsförsöket på Migrationsverket för några veckor sedan.

De två män, 19 och 26 år gamla, åtalats efter rymningsförsöket på Migrationsverket där en av de anställda togs som gisslan. 19-åringen är från Turkiet och 26 åringen från Georgien. Båda åtalas för grovt olaga tvång och våld mot tjänstean alternativt hot mot tjänsteman. Båda två riskerar utvisning vid en fällande dom. Enligt ett vittne har något vasst föremål hållits mot den anställdes hals.

marinan_helsida
liber_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

ewas_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

2020_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider
nrh
ewas_outsider
connys
mp_outsider2022
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider