arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Swedavia

Två anhållna för taxfree-kupp

Två män anhölls under natten efter att ha stulit varor i taxfreen under kvällen för upp till 25 000 kronor rapporterar Aftonbladet.

centrum_pask

Polisen kallades till taxfreen på Arlanda vid 18.30-tiden på torsdagskvällen efter att två män stulit mängder med varor uppger Aftonbladet. Gripandet skedde vid 18.50-tiden, värdet på varna uppskatas till uppemot 25 000 kronor. Åklagare beslutade om anhållande efter att förhör hållits med männen som är i 50 och 30-årsåldern. Båda är svenska medborgare, det är just nu oklart om de är kända av polisen sen tidigare.

centrum_pask_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

bonava_helsida
fme_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

logistik_utbildning

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

colorama_april2
happyhomes_2019

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

defacto_helsida

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

valsta_utveckling

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

ica_pask
colorama_april
bonava_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider