januari
TV-profilen ställde sig på av- och påstigningsplatsFoto: Pressbild/Swedavia

TV-profil bråkade med P-vakt på Arlanda

Tv-profilen fick sin bil lappad på Arlanda, då gick han till attack mot en parkeringsvakt, rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel

Förra sommaren uppstod bråk vid Terminal 5 mellan en tv-profil och en parkeringsvakt skriver Aftonbladet. Tv-profilen skulle skjutsa en anhörig till flyget och parkerade på av-och påstigningsplatsen där man inte får stanna. Tv-profilen kom springande tillbaka och upptäckte en bot. Han ville få boten makulerad och det slutade med slagsmål.

TV-profilen ska ha försökt lägga boten i vaktens bakficka varpå vakten tog bort dennes hand, då svarade mannen med en knuff. Ett vittne uppgav enligt Aftonbladet att mannen tog boten och tryckte den hårt mot vakten. De började veva, tv-profilen slog först, han var aggressiv och provocerade vakten.

Parkeringsvakten berättade i förhör att mannen slagit honom med knuten näve på vänster tinning och därefter tagit strupgrepp om hans hals med bägge händerna med rivmärken som följd. Tv-profilen ska sen ha setts sätta sig i bilen och gnugga näsan röd för att visa för polisen att han fått en smäll på näsan.

Han åtalas för våld mot tjänsteman. Anledningen till att han stod fel från början var att den anhörige skulle hinna till flyget. Tv-profilen hävdar att vakten var den som gick till attack. Han förnekar att han slagit först.
– Första attacken är så våldsam att jag tappar både plånbok och telefon. Jag får ett slag över näsan och hade näsblod senare på kvällen. I min värld är det en extrem våldshandling. Om han säger att jag skulle ha försökt strypa honom stämmer inte det, jag blev rädd för han var vältränad. Han kändes alldeles för laddad för att ha ett sådant här yrke, sa han i förhör enligt Aftonbladet.

P-vakten yrkar på skadestånd på 5000 kronor för kränkning, det bestrids av tv-profilen. Tv-profilen säger till Aftonbladet att den rättsliga prövningen kommer att avgöra till hans fördel då det finns saker som gör honom ganska stark i situationen.
– Det är en tråkig incident som är totalt verklighetsfrämmande för mig. Jag vet vad som har hänt, i övrigt vill jag inte föregripa utredningen.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
januari_helsida
meko_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
prima_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

centrum_helsida2020
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
prima_outsider
centrum_sommar_out
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider_jan
speedy_vinter2020_outsider