moderater_pan_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

TV-kändis frias från misstänkt misshandel av P-vakt

En tv-kändis som åtalades för misshandel i samband med bråk med P-vakt på Arlanda frias.

centrum_artikel

Tv-kändisen åtalades för misshandel efter ett bråk om en p-bot som han var missnöjd med enligt Aftonbladet, nu frias kändisen. Enligt Aftonbladets rapportering ska p-vakten ha utdelat en smäll i bröstkorgen på kändisen. Men ord står mot ord, p-vakten hävdar att kändisen misshandlat honom med knuten näve och sedan försökt strypa honom.

En busschaufför blev nyckelvittne och uppgav att p-vakten startade bråket och utdelade första slaget. De började sen veva mot varandra med öppna slag och knytnävar. Chauffören särade på dem och efter att de lugnat ner sig ringde båda till polisen.

Kändisens advokat är även kritisk till polisens agerande då de inte har hämtat in övervakningsfilmer, dessa skulle ha bekräftat kändisen och vittnets berättelse. Advokaten uppger även för Aftonbladet att det är femte gången som p-vakten är uppe i rätten, vid samtliga tillfällen ska p-vakten ha startat bråken med ett aggressivt beteende.

helsida_var2021
mp_host_helsida
dack-helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Covidfallen sjunker

Nyheter Covidfallen uppges sjunka totalt sett i Region Stockholm enligt de första siffrorna för vecka 41.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
nrh
dack-outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
swedol_outsider