sportfiske_jubileum
Foto: Pressbild

Tusentals har följt Märsta Förenade ner i Förbifart Stockholm

Märsta Förenade som är med och bygger Förbifart Stockholm har gett tusentals stockholmare chans att ta en titt inne i tunnlarna.

rosta_sigtuna2

Nyligen publicerade Märsta Förenade en video från arbetet med Förbifart Stockholm. Idag på fredagen hade nästan 8000 facebookanvändare sett videon som visar hur det ser ut nere i tunnlarna. Märsta Förenade är en viktig aktör i bygget och kommer att vara så under flera års tid då man är med och forslar bort bergmassor.

(V) vill utlysa nödläge om klimatet

Politik Vänsterpartiet i Sigtuna kommun lämnar in en motion tillfullmäktige om att utlysa nödläge för klimatet: - För några veckor sen så satt representanter från nästan alla kommunens partier i Valsta kyrkas samtal om klimatet och var överens om att en snabb klimatomställning mot ett framtida hållbart samhälle var högsta prioritet. Menar de allvar med det så hoppas vi att de röstar på vår motion om att utlysa klimatnödläge. Vi har inte tid att vänta, säger gruppledare Niklas Andersson.

varfest_helsida
eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

mp_eu

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

eu_sap
moderaternamaj
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

v_eu_helsida

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

nationaldag_helsida
oppning_helsida
nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
sap_outsider_eu
colorama_april
v_eu
oppning_outsider
fme_outsider
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
nrh
connys
rosta_sigtuna
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider