defacto_pan
Foto: Pressbild

Tusentals har följt Märsta Förenade ner i Förbifart Stockholm

Märsta Förenade som är med och bygger Förbifart Stockholm har gett tusentals stockholmare chans att ta en titt inne i tunnlarna.

marstakalaset_artikel

Nyligen publicerade Märsta Förenade en video från arbetet med Förbifart Stockholm. Idag på fredagen hade nästan 8000 facebookanvändare sett videon som visar hur det ser ut nere i tunnlarna. Märsta Förenade är en viktig aktör i bygget och kommer att vara så under flera års tid då man är med och forslar bort bergmassor.

ica_valsta_choklad

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

marstakalas_helsida
happyhomes_2019

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sommar_centrum
sigtunavatten_standard
colorama_april2
defacto_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

arlanda_golf_juli
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
connys
nrh
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider