moderater_pan_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Tunnelbygge påverkar Trafikplats Märsta

I samband med tunnelbygget mellan östra och västra Arlandastad kommer E4:an att ledas om.

centrum_artikel

En tunnel kommer att byggas under E4:an mellan Scandinavian XPO till Arlanda, det innebär att trafiken läggs om i samband med bygget förbi Trafikplats Märsta. Enligt Trafikverket kommer inga körfält att stängas av. Planerad byggstart är i slutet av 2019 eller i början av 2020. Bygget ska stå klar 2022.
– Bygget kommer att innebära tillfälliga omledningar av trafiken på E4. Inga körfält kommer att stängas av. Omledningarna kan innebära störningar. Trafikverket arbetar för att projektet ska medföra så lite trafikpåverkan som möjligt, skriver Trafikverket på sin hemsida.

julmarknad_helsida
koppar_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

oppethus_helsida
mp_host_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
jul2021
flygskola_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
mp-outsider
oppethus_outsider
connys
koppar_outsider
centrum_sommar_out
flygskolan_outsider
jul_outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider