defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Tunnelbygge påverkar Trafikplats Märsta

I samband med tunnelbygget mellan östra och västra Arlandastad kommer E4:an att ledas om.

centrum_artikel

En tunnel kommer att byggas under E4:an mellan Scandinavian XPO till Arlanda, det innebär att trafiken läggs om i samband med bygget förbi Trafikplats Märsta. Enligt Trafikverket kommer inga körfält att stängas av. Planerad byggstart är i slutet av 2019 eller i början av 2020. Bygget ska stå klar 2022.
– Bygget kommer att innebära tillfälliga omledningar av trafiken på E4. Inga körfält kommer att stängas av. Omledningarna kan innebära störningar. Trafikverket arbetar för att projektet ska medföra så lite trafikpåverkan som möjligt, skriver Trafikverket på sin hemsida.

defacto_helsida
helsida_sommarlov
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

brobygget_midgard_helsida
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

2020_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
sigtunahem_sokbostad
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider