defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

fraga_liberalerna

En tunnel under E4:an ska förbinda Scandinavian XPO med Arlanda, tunneln går från gamla Eurostop till flygplatsområdet. Syftet med tunneln är att generera bättre flöde för besökare och eventdeltagare men även för att underlätta kommunikationen i hela området. Den skapar också tillgänglighet mellan östra och västra Arlandastad. Öster om Arlandastad finns oexploaterad mark som är en del av Airport City-området och väntas bebyggas de kommande åren.

Byggstart för tunneln är nu i december och redan till våren 2021 kommer den att vara klar:
– Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt. Den nya tunneln förbättrar flödet och binder ihop såväl Arlanda och Scandinavian XPO som hela den västra och östra sidan av E4:an på ett nytt sätt som påverkar all kommunikation i området och öppnar upp för nya spännande etableringar, avslutar Dieter Sand, vd Arlandastad Holding.

happyhomes_sommar2020

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

defacto_helsida
kkdk_helsida
manskold_helsida
meko_helsida
connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
helsida
centrum_sommar_out
manskold_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
kkdk_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider
outsider