arlandagk_panorama

Tungt nederlag för Wings

Wings åkte på ett tungt nederlag hemma mot Nacka i kvalet till Hockeyettan.

centrum_pask

200 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen för att se Wings möta Nacka. Wings var förhandsfavorit då Nacka var klar och avsågad nästjumbo i tabellen. Men matchen gick inte riktigt som Wings hade tänkt sig, gästerna hade 1-0 efter 4 minuter och 2-0 efter 13.

Johan Mohlin reducerade för Wings tidigt i andra men i slutet av perioden kom två nya mål för Nacka och uppförsbacken blev tung för Wings. Man tryckte på i tredje för att komma närmare, först i slutminuten kom 2-4 på resultattavlan då Sebastian Lindström satte pucken i mål.

En klar missräkning för Wings som med en seger hade varit delad etta med två omgångar kvar. Nu är det inte ens säkert att två raka segrar räcker i och med att Hanviken har tre poäng tillgodo och Linden en poäng. Wings har kvar att möta jumbon Trångsund och därefter Hanviken. Hanviken möter Nacka i kommande omgång medan Linden tar sig an Viggbyholm och Trångsund.

colorama_april2
defacto_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

logistik_utbildning
sigtunavatten_standard

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

centrum_pask_helsida
fme_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

valsta_utveckling
ica_pask
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

bonava_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling_2
defacto_outsider
colorama_april
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
sh_oppet