centrum_panorama2020

Tungt nederlag för Wings

Wings åkte på ett tungt nederlag hemma mot Nacka i kvalet till Hockeyettan.

centrum_artikel

200 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen för att se Wings möta Nacka. Wings var förhandsfavorit då Nacka var klar och avsågad nästjumbo i tabellen. Men matchen gick inte riktigt som Wings hade tänkt sig, gästerna hade 1-0 efter 4 minuter och 2-0 efter 13.

Johan Mohlin reducerade för Wings tidigt i andra men i slutet av perioden kom två nya mål för Nacka och uppförsbacken blev tung för Wings. Man tryckte på i tredje för att komma närmare, först i slutminuten kom 2-4 på resultattavlan då Sebastian Lindström satte pucken i mål.

En klar missräkning för Wings som med en seger hade varit delad etta med två omgångar kvar. Nu är det inte ens säkert att två raka segrar räcker i och med att Hanviken har tre poäng tillgodo och Linden en poäng. Wings har kvar att möta jumbon Trångsund och därefter Hanviken. Hanviken möter Nacka i kommande omgång medan Linden tar sig an Viggbyholm och Trångsund.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
marina_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sommarlov_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
nrh
marina_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider