sommar

Tungt nederlag för Wings

Wings åkte på ett tungt nederlag hemma mot Nacka i kvalet till Hockeyettan.

marstakalaset_artikel

200 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen för att se Wings möta Nacka. Wings var förhandsfavorit då Nacka var klar och avsågad nästjumbo i tabellen. Men matchen gick inte riktigt som Wings hade tänkt sig, gästerna hade 1-0 efter 4 minuter och 2-0 efter 13.

Johan Mohlin reducerade för Wings tidigt i andra men i slutet av perioden kom två nya mål för Nacka och uppförsbacken blev tung för Wings. Man tryckte på i tredje för att komma närmare, först i slutminuten kom 2-4 på resultattavlan då Sebastian Lindström satte pucken i mål.

En klar missräkning för Wings som med en seger hade varit delad etta med två omgångar kvar. Nu är det inte ens säkert att två raka segrar räcker i och med att Hanviken har tre poäng tillgodo och Linden en poäng. Wings har kvar att möta jumbon Trångsund och därefter Hanviken. Hanviken möter Nacka i kommande omgång medan Linden tar sig an Viggbyholm och Trångsund.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
miljopris_helsida
kontor_thaifong
defacto_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

colorama_april2
sommar
marstakalas_helsida
happyhomes_2019

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
miljopris_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
defacto_outsider