defacto_pan

Tungt nederlag för Wings

Wings åkte på ett tungt nederlag hemma mot Nacka i kvalet till Hockeyettan.

200 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen för att se Wings möta Nacka. Wings var förhandsfavorit då Nacka var klar och avsågad nästjumbo i tabellen. Men matchen gick inte riktigt som Wings hade tänkt sig, gästerna hade 1-0 efter 4 minuter och 2-0 efter 13.

Johan Mohlin reducerade för Wings tidigt i andra men i slutet av perioden kom två nya mål för Nacka och uppförsbacken blev tung för Wings. Man tryckte på i tredje för att komma närmare, först i slutminuten kom 2-4 på resultattavlan då Sebastian Lindström satte pucken i mål.

En klar missräkning för Wings som med en seger hade varit delad etta med två omgångar kvar. Nu är det inte ens säkert att två raka segrar räcker i och med att Hanviken har tre poäng tillgodo och Linden en poäng. Wings har kvar att möta jumbon Trångsund och därefter Hanviken. Hanviken möter Nacka i kommande omgång medan Linden tar sig an Viggbyholm och Trångsund.

sigtunavatten_standard

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

happyhomes_2019
fme_oktober
defacto_helsida

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

ica_oktober
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

nrh
defacto_outsider
colorama_april2
connys