sommar

Tungt nederlag för Wings

Wings åkte på ett tungt nederlag hemma mot Nacka i kvalet till Hockeyettan.

200 åskådare bänkade sig i Pinbackshallen för att se Wings möta Nacka. Wings var förhandsfavorit då Nacka var klar och avsågad nästjumbo i tabellen. Men matchen gick inte riktigt som Wings hade tänkt sig, gästerna hade 1-0 efter 4 minuter och 2-0 efter 13.

Johan Mohlin reducerade för Wings tidigt i andra men i slutet av perioden kom två nya mål för Nacka och uppförsbacken blev tung för Wings. Man tryckte på i tredje för att komma närmare, först i slutminuten kom 2-4 på resultattavlan då Sebastian Lindström satte pucken i mål.

En klar missräkning för Wings som med en seger hade varit delad etta med två omgångar kvar. Nu är det inte ens säkert att två raka segrar räcker i och med att Hanviken har tre poäng tillgodo och Linden en poäng. Wings har kvar att möta jumbon Trångsund och därefter Hanviken. Hanviken möter Nacka i kommande omgång medan Linden tar sig an Viggbyholm och Trångsund.

defacto_helsida
sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sbrf_helsida
sigtunavatten_standard

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

happyhomes_2019
logistik_sigtuna
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

colorama_april2
ica_valsta_choklad
sommar_centrum

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sportfiske_sommar
connys
sbrf_outsider
nrh
fme_outsider
colorama_april
defacto_outsider