centrum_panorama_hostshopping

Tungt nederlag för MIK

Märsta IK förlorade mot Syrianska IF Kerburan på söndagen och tappade därmed viktiga poäng i toppen.

centrum_artikel_host

Syrianska IF Kerburan vann med matchens enda mål som kom tidigt i andra halvlek via Jamaal Raage som sköt in bollen i mål efter att Viktor Elfström boxat ut den. MIK tryckte på för kvittering resten av halvleken medan Syrianska kontrade. Nära kvittering var det på övertid när ett gick mot mål och returen till en fri MIK-spelare som dock inte lyckades bättre än att träffa Syrianskas målvakt.

MIK saknade bland annat Fredrik Lindberg och Jakob Gustafsson i matchen som nu spelar kommande match hemma mot tabellettan Enköping på lördag. Ska MIK ha chans direktavancemang så är tre poäng ett måste, annars kan nog ESK checka ut en tidig serieseger.

connys_helsida
steningekompani_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.