defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Tungt nederlag för MIK

Märsta IK åkte på en tung förlust mot Franke i Västerås och är nu nästjumbo i trean.

Det såg ut som att MIK åtminstone skulle bärga en poäng med sig hem från Råby i matchen mot Franke. MIK hade kvitterat till 2-2 med 20 minuter kvar och matchen gick in mot sista sekunderna då Frankes Gustav Torseng slog in 3-2 i 94:e minuten. En rejäl kalldusch för MIK som kvitterat två gånger om matchen. Till råga på allt fick man även Kevin Sarajlilja och Olivier Balekelayi utvisade innan slutsignalen och får klara sig utan dem i minst en match. Den sistnämnde fick en grov utvisning och blir föremål för disciplinnämnden att hantera avstängning för. Märsta IK har fyra matcher kvar att spela och kan mycket väl klara sig kvar. Närmast är det jumbomöte mot Brottby och seger i det närmaste ett måste.

Målen: Sarajlilja, Toure

arlanda_golf_juli
defacto_helsida
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
nrh