centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Tungt nederlag för MIK

Märsta IK åkte på en tung förlust mot Franke i Västerås och är nu nästjumbo i trean.

centrum_artikel

Det såg ut som att MIK åtminstone skulle bärga en poäng med sig hem från Råby i matchen mot Franke. MIK hade kvitterat till 2-2 med 20 minuter kvar och matchen gick in mot sista sekunderna då Frankes Gustav Torseng slog in 3-2 i 94:e minuten. En rejäl kalldusch för MIK som kvitterat två gånger om matchen. Till råga på allt fick man även Kevin Sarajlilja och Olivier Balekelayi utvisade innan slutsignalen och får klara sig utan dem i minst en match. Den sistnämnde fick en grov utvisning och blir föremål för disciplinnämnden att hantera avstängning för. Märsta IK har fyra matcher kvar att spela och kan mycket väl klara sig kvar. Närmast är det jumbomöte mot Brottby och seger i det närmaste ett måste.

Målen: Sarajlilja, Toure

connys_helsida
2020_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

salong_elisabeth_helsida
sportlov_sigtuna

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
defacto_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
speedy_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

teatergrillen_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
connys
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh